Szakma Sztár emléklapátadó ünnepség...

2017. Szakmai hit, szeretet, összetartozás határok nélkül (HAT-17-02-0074)

A korábbi évek hagyományait folytatva idén is támogatást nyertünk a Határtalanul! Együttműködés szakképző iskolák között pályázat keretében egy cserediák program megvalósítására.

Iskolánk eddig minden évben sort kerített a marosvásárhelyi Constantin Brancusi Szakképző Líceum meglátogatására, de nagy örömünkre idén ismét pályázati forrásból valósult meg az utazás 50 diák részvételével.

Programok:

2018. március 18-23. között érkeztek iskolánkba az erdélyi diákok. A közös szakmai programok mellett, sort kerítettünk kulturális és turisztikai nevezetességek megtekintésére, valamint gyárlátogatásra is.

A korábbi közös alkotások megtekintése mellett közös kulturális programot állítottunk össze, közös gyakorlati órán vettünk részt, barangoltunk Szigetváron a várban és a fürdőben, megtekintettük Pécs nevezetességeit, építészeti látnivalóit.

https://www.facebook.com/pg/kisPollack/photos/?tab=album&album_id=101554...

2018. április 8-13. között mi utaztunk Marosvásárhelyre, ahol a közös alkotás mellett meglátogattuk Erdély szép vidékeit. Kirándulásunkat Kőrispatakon kezdtük, ahol a közösségi terek felújítását segítettük, így jelképezve az erdélyiek és az anyagországbeli magyarok közti összetartást, együttműködést. Kirándultunk Szovátára, Korondra, Tordára, a Fogarasi-havasokba, megnéztük Marosvásárhely építészeti emlékeit, bejártuk az iskolában meglévő korábbi közös alkotásokat és közös kulturális programon is részt vettünk.

https://www.facebook.com/pg/kisPollack/photos/?tab=album&album_id=101556...

Felejthetetlen élményeket szereztek a diákok és kísérő tanáraik!

Keress minket itt is!

Csatlakozz a közösséghez!

Az ikonokra kattintva elérsz minket közösségi oldalainkon is.

Kapcsolat

Cím: 7622 Pécs, Batthyány utca 1-3.

Telefon: 72/513-680
Fax: 72/513-681
E-mail: titkarsag@pollack.hu

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.